Nyt møde med Fascist-diætist

Så oprandt dagen, hvor jeg skal mødes med diætisten igen. Er lidt spændt, men synes selv, at jeg har været dygtig. Har (næsten) holdt mig under 1400 kcal hver dag. Undtagen lige den dag, hvor jeg skulle fejre, hvor dygtig jeg er med tre store glas rødvin. Behøver jeg sige, at Fascist-diætist blev lidt stram i mimikken, da hun så det? Men jeg har husket at spise mere fisk, planlægge mine måltider og ikke mindst husket at spise flere mellemmåltider.

Diætisten er stolt af mig! Stolt! Det er da stort! Synes egentlig også, at hun har grund til at være det, men alligevel er jeg lidt nervøs for at få hendes dom. Faktisk er hun så stolt, at hun ikke vil give mig nye lektier for i den kommende uge… Yeah!

Men selvfølgelig slipper jeg ikke så nemt. Sekundet efter at Fascist-diætist har været stolt, spørger hun, hvilken motion jeg dyrker de dage, hvor jeg ikke skal på bootcamp. Øh Ingenting. Nada. Da ligger jeg da hjemme på sofaen og sunder mig. Det er selvfølgelig ikke godt nok for Fascist-diætist. Næ nej, du. Jeg skal sørge for at dyrke mindst 30 minutters motion dagligt. Og selvfølgelig også de dage, hvor jeg ikke skal træne sammen med de andre.

Jeg bliver ærlig talt noget slukøret. Hvornår pokker skal jeg så få tid til at se “Venner” i fjernsynet? Må jeg virkelig aldrig bare flade ud? Nej, siger Fascist-diætist. Og jeg synes, hun er unødvendig skrap i tonen. Men ok – jeg kan jo godt lide, når hun er stolt af mig, så jeg skal da forsøge at leve op til det (urimelig og umenneskelige) krav fra Fascist-diætist. Men så vil jeg sgu heller ikke høre et ord mere. Forstået?!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s