Jeg vil have min egen cykelsti!

Jeg er ond på en cykel! Og jeg hader alle mine medtrafikanter! Aj, måske ikke dem alle sammen, men mange af dem. Hvad sker der med trunterne på bedstemorcyklen med en cigaret i den ene hånd og mobilen i den anden? Og så naturligvis parkeret ude midt i krydset, så ingen kan komme forbi og det er jo ikke fordi, de er hurtigt ude af starthullerne.

Eller tosserne som man overhaler på vej hen til et kryds. Så holder man stille for rødt og hov, hvem har vi der? Hvem er dog det, der kommer slingrende ind foran alle os andre, der har overhalet tidligere? Det er tossen, der ikke kan dø hurtigt nok og som derfor skal holde ude midt i krydset og køre så fucking langsomt, når det bliver grønt, at vi andre ender i en stor klump nede bagved. Og når vi har fået os viklet ud af den, så skal vi overhale tossen én gang til, for han kører stadig så langsomt, at der burde være en lov i mod det.

Jeg bliver så sur. Og jeg råber af folk: “Hold kæft hvor kører du råddent!” Og en eller anden dag får jeg sikkert et par på låget. Men hvis jeg nu får min egen cykelsti først, så er problemet løst. Så kan de andre gøre præcis som det passer dem og vælte hinanden, blive kørt over og hvad fanden de ellers higer efter. Og jeg lover så til gengæld aldrig at råbe af nogen mere og køre pænt.

Jeg synes, det er rimeligt!

One response to “Jeg vil have min egen cykelsti!

  1. HØRT!!!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s