Solskin og tudekiks

Jeg har truffet en beslutning! Ja, det vil nok komme som lidt af en overraskelse for dem, der kender mig godt. Ikke desto mindre er det sandt.

Jeg har taget en tudekiks, drukket en god kop kaffe og besluttet, at nu er det slut med at være trist og sur. Så længe jeg ikke kan sætte ord på, hvad der er galt, så er det slut med at stå og tude i vaskeriet – og alle andre steder for den sags skyld.

I stedet vil jeg nyde de næste dage i godt selskab med min ældste nevø, der kommer på ferie. Han er skide skæg og jeg glæder mig rigtig meget til besøget. Og når han er rejst hjem igen, skal der ryddes op i bunkerne af papir, der skal laves planer for arbejde, der skal arbejdes og tjenes penge og der skal ryddes op i de mennesker, jeg bruger tid på.

Måske bliver der tale om en slags mentalt kirugisk indgreb, men der er i alt fald en person, der skal ud af mit liv. Det burde ikke blive svært, for vi har ikke set hinanden i flere måneder, men vi har skrevet sammen og det ender altid med, at jeg bliver ked af det. Så nu er det slut. Adios amigo! Farvel! Goodbye! 

Og så skal jeg altså i gang med det der motion igen. Det gik op for mig i aftes, da jeg lå i min seng – der holder endnu – at mit humør da helt sikkert også er påvirket af, at jeg ikke har rørt en muskel i snart tre uger. Det bliver hårdt at komme i gang igen, men det er nødvendigt.

Jeg synes selv, det lyder som en fremragende plan. Tager lige en tudekiks mere. Bare for en sikkerheds skyld. Og så er det ud i solen.

3 responses to “Solskin og tudekiks

 1. Gem en tudekiks til mig, så kommer jeg og spiser den samtidig med, at jeg giver dig et ordenligt los i røven på mandag 😉

 2. Hej Bente
  Så fik jeg også læst din klumme, ja det hele og blev bestemt fanget! :-)Synes især om din hudløse ærlighed, din sorte humor og modige fravigelse fra janteloven. Vil jeg bestemt læse igen, men også for at se hvordan det går dig og din klumme, du beskriver nemlig rigtig godt i ord, på den måde at man ser det i billeder når man læser, ved så ikke om det er fordi jeg ”kender” dig, tror jeg nu ikke.
  Godt gået og sjov læsning. Tak 🙂

  Mange hilsner fra Laila

 3. Hej Bente
  Sjovt at læse din klumme. Lidt inspiration til motionen: I ODK (www.odk.dk) underviser jeg i næste sæson i ACT (styrketræning, løb, gymnastik) intensivt og sjovt. Vi er på Skolen ved søerne kl 19.30 om mandagen fra primo september. Kom glad med 🙂

  Hilsner Iben

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s