Op på den høje jernhest!

Jeg er i øjeblikket i gang med at interviewe en række unge rekrutter, der alle har det tilfælles, at de har brugt seks måneder af deres liv på at tabe sig og komme i form. Og de er vildt inspirerende!

Så inspirerende, at de har fået mig til at lette røven og tage til min første spinningtime. Og hold da kæft, hvor fik jeg min sag for! Jeg forstår nu, hvorfor cykelskoene skal spændes fast til pedalerne. Det er for at dovne og tykke damer ikke falder af cyklen af bare udmattelse. Og må jeg tilføje – jeg var på introholdet. Hvilket vil sige, at vi “kun” cyklede en halv times tid. I dag har jeg så meldt mig til et “rigtigt” hold. En time op ad bakke på cykel. Og I tror, det er løgn, men jeg har også meldt mig til et hold i morgen. Klokken 07. Som i om morgenen!

Og det er alt sammen fordi, de seje rekrutter er så fantastiske. Som en af dem sagde: “På kurset lærte jeg, at hver dag jeg spiser forkert eller ikke får trænet, er en spildt dag.”

Nå da, tænkte jeg. Så har jeg stort set spildt hele mit 43-årige liv! Men der var heldigvis hjælp at hente, for rekrutten lærte mig også, at jeg ikke skal holde fast i min fortid, men i stedet tage hånd om min fremtid og fokusere på, hvad jeg kan ændre. Og det lyder klogt! Så nu sidder jeg på cyklen og forsøger at leve op til de unge menneskers høje standarder. For hvis de kan, kan jeg så ikke også?

Behøver jeg at sige, at det første, jeg har brug for at flytte fokus fra, er min meget ømme bagdel og det faktum, at jeg næsten vælter af cyklen, når timen er overstået.

 

6 responses to “Op på den høje jernhest!

  1. Keep up the good spirit og cykl (hedder det det?) gerne en ekstra tur for mig. Jeg tager først hånd om min fremtid lidt senere…., kan jeg mærke! 😉

  2. Hold op, du er sej! Det har jeg endnu ikke turdet på trods af at motion ikke er mig helt så fremmed. Men cykling, tænker jeg, det er jo endnu mere rædsomt end at løbe. Eller tager jeg fejl?

    Uanset, det er saftsuseme godt gået!

  3. Jane – du tager fejl! Personligt synes jeg, at løb burde forbydes for det er så hæsligt!! Men det der spinning – det er faktisk ret sjovt og tiden flyver af sted. Men det er hårdt!!!

  4. Sejt! Jeg har investeret i et Zumba spil til ps3’en – OG gardiner!! Nu får vi se, om det bliver brugt..

  5. Jeg må overveje at prøve det en dag… 🙂

  6. Ok, skat! Så ved du jo også at der går en rum tid før vi tør tage med dig til Bornholm, medmindre du betaler 2 “sol over Gudhjem”!!!
    Super godt gået. Er kanon stolt af dig!!!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s