Tilbage i sadlen

Det er ganske rart at være tilbage i løbeskoene igen. Det er også ganske rart og fornøjeligt at være sammen med damerne til callanetics. Men i morgen er der nye udfordringer i vente. Da er jeg blevet lokket til spinning. For første gang i cirka 1000 år. Sammen med en flittig dame, der spinner flere gange om ugen og garanteret er i superform, så det bliver helt tydeligt for alle, at det er jeg bestemt ikke.

Jeg har ellers altid en god undskyldning klar i tilfælde af, at nogen skulle finde på at spørge, om jeg vil deltage i nogen som helst form for fysisk aktivitet.  På den måde plejer jeg at kunne undgå de værste ydmygelser. Men så var det, at denne her skønne dame spurgte, om jeg vil med til spinning. Faktisk spurgte hun mange gange, og til sidst løb jeg altså tør for undskyldninger. Det ligner mig ikke, men måske er det, fordi hun er godt og rart selskab, og fordi der et eller andet sted i min hjerne gemmer sig en svag erindring om, hvor sjovt jeg faktisk syntes, det var at spinne hos Arne.

Desværre er det ikke ham, der skal styre slagets gang i morgen, men det bliver sikkert ok alligevel. Med mindre jeg dør af udmattelse undervejs. For jeg har også en ganske tydelig erindring om, at det er fandens hårdt.

Jeg er forberedt på blodsmag i munden, og succeskriteriet er blot, at jeg skal holde mig på cyklen.

Fortsættelse følger helt sikkert…

4 responses to “Tilbage i sadlen

  1. Måske har dit samtykke noget med at gøre at du er ved at blive et af den slags mennesker der dyrker sport. Sådan regelmæssigt.
    Og derfor ikke er bleg for at tage en udfordring.
    Take that 😉😜

  2. Hmmm – en provokerende tanke… Tænk, hvis det virkelig forholder sig sådan. Så er miraklernes tid ikke forbi endnu 🙂 Men jeg er pjattet med tanken 😉 😉 🙂

  3. Hey, du er altså overhovedet ikke i så dårlig form som du antyder! Du er sej og er sådan en der løbet og husk at give dig selv credit for det. God søndag. 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s