Appelsiner i min turban

Det er dumt at bøje hovedet, når man står i lort til halsen. Men kan man også ende med at brække nakken, fordi ens turban bliver for tung?

Der falder så mange appelsiner i min turban for tiden, at jeg må knibe mig hårdt i armen. Jeg tror ikke, at der er fare for, at jeg kommer til skade, men jeg overvejer at bære hjelm. Bare for en sikkerheds skyld. Og så tror jeg i øvrigt, at jeg vil prøve at nyde, at jeg er så heldig for tiden, at jeg bader i ros, anerkendelse og spændende opgaver.

Det er derfor, der er stille på Fabrikken. Fordi jeg har travlt med at nyde livet og min succes. Forhåbentlig smitter succesen også snart af på min bankkonto. Det ville være skønt! For nej, Bente – du har ikke råd til de sandaler. Ikke! blev der sagt!

Og så har jeg prøvet at stå på den anden side af mikrofonen. Jeg er blevet interviewet. Det var sjovt. Sjovt, at se det fra den anden side. Sjovt at læse, hvad journalisten fik ud af mine ord. Ville jeg selv har vinklet historien sådan? Nok ikke helt, men resultatet blev fint, og jeg glæder mig til at se det på tryk. Men først skal der tages billeder. Og hvordan er det nu lige, jeg har det med det?

Piiiiiiiiiiiiiis! Skal lige nå og tabe 30 kilo og få fedt hår i løbet af de næste par dage.

8 responses to “Appelsiner i min turban

 1. Hej Bente
  Dejligt at høre at du for så mange appelsiner i din turban for tiden.
  Så kan du se hvordan folk tolker dine artikler du skriver.
  Er det ikke lovlig meget at smide 30 kilo på så få dage!!.
  Hvordan går det med dit løberi, jeg har ikke været så meget på nettet efter jeg har fået arbejde og i løbet af 2 måneder er blevet fungerende chef, har fået lange arbejdsdage fra 6:30 til ca. 17 og når jeg så skal nå alt det andet davligdags arbejde er der ikke så meget tid tilbage så nettet er kommet lidt på stand bay for øjeblikket.

 2. Hej Søren
  Længe siden! Lyder som om der også er faldet et par appelsiner i din turban. Dejligt at høre 🙂
  Det går ikke så godt med løberiet, for jeg har været voldsomt plaget af et dumt knæ, der heldigvis er i bedring.

 3. Hej Bente
  Hjerteligt tillykke med, at du “høster” så mange appelsiner. Det med kiloene synes jeg, du umiddelbart skal glemme alt om. – Godt du ikke kom til at skrive fedtet hår 😉 – nåhh ja, sproget er underfundigt (og udtrykkene vel lidt generationsbestemte).
  Ad kiloene: Er det ikke artiklen, der er det væsentligste? og en god fotograf kan med rette belysning og vinkler skjule/fremhæve meget og så har I piger jo (mere end mændene) mulighed for med farver og toninger (skyggevirkninger) mulighed for at ændre på det fotografiske udseende.
  Kiloene har nok større betydning for knæet end for udseendet.
  Håber så for dig, at din bankkonto snart bliver “federe”,
  Domus

 4. Hej Domus
  Jo – du har da helt ret. I virkeligheden dækker “panikken” også mere over, at jeg synes, det gør fysisk ondt at få taget billeder. Bryder mig simpelthen ikke om det. 🙂

 5. Hvor er det fedt for dig, Bente! Det er karma, du!!

  Og billeder! Føler med dig! Hilsen en, der har måtte stille op til foto tre (3!!) gange i denne uge). Usch, det er så rædsomt!

 6. Jeg er så glad for, at jeg ikke er kendis og skal stille op så tit. Tre gange på en uge… det er jo vildt. Jeg tror måske, jeg havde gemt mig et hemmeligt sted. Var i alt fald helt sikkert meget hurtigt blevet tre år gammel 🙂

 7. Fedt Bente, dejligt at høre, det går godt med appelsinerne 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s