Kedelig kvinde med egen hulahopring søger…

Det er kun kedelige mennesker, der keder sig. Det har jeg tit fået at vide som barn. Nuvel – jeg er så åbenbart et helt uhørt kedeligt menneske for tiden.

For jeg keder mig helt vildt. Det er ikke fordi, jeg ikke har noget at lave. I virkeligheden er jeg langt bagud med det meste, og bunkerne af forsømt arbejde giver pokkers dårlig samvittighed, men altså ikke nok til, at jeg letter røven og kommer til tasterne.

Jeg er nok sådan af natur – i alt fald genkender jeg mønsteret for tidligere, og jeg ved også, at på et tidspunkt tager fanden ved bæstet, og så kommer jeg op i omdrejninger, men hvornår det tidspunkt indtræffer, er ikke godt at vide.

Det er ikke fordi, at det, jeg bør lave, er kedeligt. Tværtimod. Det er ideer til artikler, jeg gerne vil skrive, der skal formuleres og sendes ud, og spændende mennesker, jeg skal have fat i til interview. Og nå ja – så skal jeg faktisk også øve mig i at bruge min nyerhvervede hulahopring. Sådan en har jeg nemlig fået, fordi det er en del af det udstyr, vi bruger til det der motion, jeg har meldt mig til. De andre er selvfølgelig super gode til det. Og gæt så hvem der slet ikke kan finde ud af det. Jeps – moi!

Det ser så nemt ud, men det er sgu da svært! Det eneste, der bliver sat i bevægelse, er min krop, men det er alle de forkerte steder, der skvulper omkring. Som instruktøren sagde: ”Du skal prøve, om du kan bevæge hofterne og ikke så meget skuldrene.” Jo tak du… Jeg syntes, jeg bevægede hofterne i noget der mindede om lækre salsamoves, men i stedet har jeg så åbenbart lignet en vingeskudt krage.

Det er ikke nyt. Det er sådan, det er, hver gang jeg skal lære min krop noget nyt, og hver gang tænker jeg: Kunne jeg ikke – bare en eneste gang – være god til noget og se sådan lidt overskudsagtig lækker ud, mens jeg forsøger.
Men det kan jeg så ikke.

Jeg har oplevet at være til Zumba og selv synes, at det gik rigtig godt. Så godt, at jeg et kort øjeblik havde helt ondt af staklen, jeg så i spejlet og som var så meget ude af takt, at det var pinligt. Indtil jeg en brøkdel af et sekund senere opdagede, at staklen var mig.

Jeg har prøvet at trille ind i et stort spejl på min pilatesbold og efterlade et mærke fra min svedige kind som en fugl, der rammer en rude. Selvfølgelig mens jeg trillede rundt ved siden af en kendt dansk skuespillerinde, der havde helt kontrol over sin bold og hvor kun to yndige rosa pletter på kinderne afslørede, at hun havde fået varmen. Jeg derimod svedte, så det dryppede ned i det flødefarvede tæppe.

Og nu er det så hulahopringen. ”Journalist kvalt af motionsaggregat.” Man ser det for sig… Der er virkelig ikke meget at være stolt af.

4 responses to “Kedelig kvinde med egen hulahopring søger…

 1. Åhh Bente, du er fantastisk. Jeg kender alt for godt det der med bunkerne, der bare ikke bliver taget hul på. Giv lige et hint, når du finder ud af, hvordan man gør. Jeg spiller lige en runde candy crush imens eller tager mig en kop kaffe, mens bunkerne støver til 🙂

  • Og ditto – det kunne ske, at du finder løsningen først. Det er sgu da utroligt så svært, det kan være at komme i omdrejninger. For fanden da… Nupper lige et spil Bubble Shooter mere… 😉

 2. Man skal ikke undervurdere de der møg-ringe. Det er jo nem og virksom træning, der kan laves hjemme på stuegulvet…..Altså hvis ikke lige man har fladskærm, vitrineskab og alt andet indbo kært.
  Jeg købte en hulahopring i den tro, at det var ligesom at cykle. Når man først har lært det en gang, så skal det bare lige støves af, så er den da hjemme i fin stil igen……. NOT!
  Og hvor er jeg glad for at jeg ikke er den eneste, der har evnen til at lade opgaver og bunker hober sig lidt op, mens jeg venter på at trangen kommer over mig. Det er jo elendigt at have det sådan, når nu der også er opgaver, som man egentligt godt gider……

  • Åh tak, Heidi. Så er det ikke kun mig, der ikke kan finde ud af. Nu bor jeg jo i verdens mindste lejlighed, så det med at øve indendøre er ikke nogen god ide. Og jeg er ærlig talt for genert til at gå ud, hvor folk kan se mig. What is a woman to do?
   Og de der bunker ikk… nøj, de er irriterende 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s