Er der nogen, der har set min sunde fornuft?

Første dag tilbage på arbejde, og hvor var det skønt at komme på cyklen igen. Især mit venstre knæ havde en fest. Hovedet var anderledes træt og distræt, da hverdagen meldte sig, og det selvom jeg tillod mig selv at sove helt til kl. 6.30. Lidt selvforkælelse må der til på første arbejdsdag efter en alt for kort ferie.

Det tog lidt tid at få læst og slettet mails, da jeg endelig fandt min plads bag skrivebordet. Et enkelt møde er det også blevet til. Endda et møde hvor det lykkedes mig at blive godt og grundigt træt af mine kolleger.

Og hvad har jeg så ellers brugt tiden på? Jo, jeg har såmænd googlet ferier, og overvejer nu, om ikke 5 dage i Toscana i oktober er lige, hvad jeg har brug for.

Om jeg har råd? Nej – det da ved gud jeg ikke har. Men jeg er godt nok fristet og tænker, at hvis jeg nu dropper alt shopping de næste måneder og kun lever af grøntsager og måske lidt havregrød, når der skal være fest, så kan jeg måske skraber penge nok sammen. Det er samme strategi, jeg bruger, når jeg hver mandag begynder på en ny livsstilsændring, og den strategi har jo virkelig vist sig succesfuld…

Det er selvfølgelig grænsende til det uansvarlige at drømme mig væk på en forlænget weekend til sydlige himmelstrøg, men nøj, hvor jeg trænger til at komme lidt ud. Uden for landet grænser. Kan slet ikke huske, hvornår jeg sidst har været der, og jeg synes faktisk, at jeg har fortjent det. Især med tanke på, at jeg de sidste mange år kun har holdt et par ugers ferie og nu endelig – og helt overraskende – har fem ferieuger.

Hvor mange synes, at man nogle gange skal give fanden i sund fornuft og leve livet? Skal – skal ikke er spørgsmålet fra mig til jer.

Reklamer

10 responses to “Er der nogen, der har set min sunde fornuft?

 1. henriktroelshansen349

  SKAL – og så den lange, du er lige som alle andre fornufts mennesker splittet imellem fornuft og selvforkælelse. Problemet er at det er for dyrt og virker ødselt, men det er selvforkælelse sjældent, og der er kun dig til at mærke efter om det er tid. Pengene skal du nok tjene ind igen, men tiden og oplevelserne fås ikke på forventet efterbevilling. Dog er mit råd at vente en fjorten dages tid og så mærke efter om behovet stadig er der. Der er 52 trælse mandage i løbet af et år (ca. ) men igen så træls som den første efter ferien. Kærligst
  Henrik

  • Du har så ret, Henrik – ingen mandag er så træls som den første efter en god ferie. Og god pointe med, at selvforkælelse sjældent er ødselt.
   Tak for din kommentar 🙂

 2. henriktroelshansen349

  Der skal selvfølgelig stå INGEN, €$£$#%> iPhone stavekontrol.
  “men INGEN så træls som den første efter ferien.”

 3. SKAL!!

  Jeg drømmer om det selv BIGTIME. Selvom det nok ikke bliver sådan riiigtig ferie før.. tja.. lad os sige en 10 års tid. Suk…

  Kan dog være jeg nægter at vente så længe og drager afsted alligevel. *drømme drømme*

  Lika – nybagt mor 😉

 4. SKAL! Fordi der skal være meget mere magi og stjernedrys end trælse mandage i ens liv. (og så siger vi lige, at jeg ikke brugte min første mandag efter ferien til at google retreats under sydlige himmelstrøg) Men det er bare fordi jeg ikke walk the talk.

 5. SKAL… for pokker:) eller så skal du med os – singlerne fra Dragør – en uge ned i varmen fra den 11/12 september. Det kunne være rigtig hyggeligt:)
  Knus og velkommen hjem fra Wenche

 6. Pernille Rames

  SKAL …. det burde være strafbart IKKE at gøre det 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s