Skål og tak for en skøn ferie

Der er en halv dag tilbage af min ferie, og den skal nydes så intenst som overhovedet muligt. I regnvejr, bevares… Heldigvis mangler jeg stadig et par kapitaler i den gode bog, jeg er i gang med.

Jeg har jo ikke været pokkers heldig med vejret i min ferie, men jeg sad faktisk i solen i flere timer i går og drak vin med gode venner og mærkede forårssolen bider i kinderne. Og det var fantastisk!

Det har hele min lange påskeferie faktisk været. Masser af gode timer med familie og venner. Masser af gode snakke, grin og gåture. Jeg elsker at være sammen med andre mennesker, men jeg sætter også stor pris på mit eget selskab. Og i denne ferie har der været rigtig meget af det første – heldigvis – men ikke meget alene-tid for mig. Så det skal jeg lige have rettet lidt op på. Faktisk tror jeg, at det er den eneste dag i min ferie, hvor jeg ikke har aftaler, så alene-tiden er i værdsat på matriklen i dag.

Ferien har også budt på masser af mad og drikke. I en grad, så min krop nu både ser ud og føles som om, den kan sprænge i luften, hvornår det skal være.

Jeg har bestemt ikke holdt mig tilbage, og da jeg i går for sjov skyld forsøgte at regne ud, hvordan mit alkoholindtag har været i den forløbne halvanden uges tid, gik det op for mig, at jeg skylder Sundhedsstyrelsen en stor undskyldning. Jeg må være røget i bad standing hos dem allerede et par timer inde i min ferie.

Det er jo ikke fordi, jeg har væltet rundt i en enorm brandert ti dage i træk. Slet ikke. Men jeg har nydt vin og øl og andre gode sager næsten hver dag. Faktisk har der kun været en enkelt dag uden alkohol…

I morgen er det hverdag igen, og så skal skuden denondtefløjteme rettes op. For det er rart at sidde i godt selskab med noget godt i glasset. Og det kommer til at ske mange gange fremover. Men alkohol hver dag så mange dage i træk, det trives min krop ikke med, kan jeg mærke. Så ud over læsning, afslapning, lidt vasketøj og andre praktiske gøremål, så står den på styrketræning og vand som forberedelse til hverdagen, der truer i horisonten.

Jeg glæder mig til at komme på arbejde. Jeg glæder mig til at se mine kolleger og komme i gang med næste blad. Og jeg glæder mig over, at der er masser af helligedage i den nærmeste fremtid. Det gør det lidt lettere at overskue, at der flere måneder til næste lange ferie.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s