Sommer, sol og sejlads

Som tiden dog flyver af sted. Og pludselig er det blevet sommer. Sikke noget.

Kort fortalt så har jeg haft travlt siden sidst. I går sendte jeg mit tredje blad til tryk, og det var noget af en sej fødsel – så sej, at jeg måtte takke nej til en helt sikkert hyggelig weekend hos vennerne på Fyn, for at kunne nå det hele. Den hyggelige weekend har jeg forhåbentlig til gode snart.

Men jeg har også holdt fri. Og blandt andet taget turen til mine forældre i Korsør og videre derfra til Vestjylland. For at købe planter…

Kæft, min terrasse er blevet fin. Og det er min lejlighed også, for jeg har en mor, der – i modsætning til hendes datter – kan finde ud af at bruge en symaskine. Så nu ligger mine gardiner ikke længere hen ad gulvet. Og jeg har trods alt kun boet her i halvandet år…

Jeg har også drukket både kaffe og vin med gode venner. Og spist fantastisk mad som havtaske og beurre blanc – fordi jeg efterlyste vin og opmærksomhed på Facebook. Og tre minutter senere var der en invitation til god mad i Kollektivet.

I dag fik jeg så endnu et stort ønske opfyldt, da jeg i formiddags stævnede ud fra havnen i Den solgule idyl med kursen mod Drogden Fyr. Der fik jeg lov til at komme “i land” igen og møde de tre mænd, der  arbejder derude. Hvor var det en vild oplevelse! Hvor var de søde! Og hvor blev jeg fyldt med ydmyghed, da jeg blev bedt om skrive i deres gæstebog, der går helt tilbage til 1937. Så så mange gæster har der heller ikke været! Jeg føler mig meget beæret.

Drogden Fyr

Dage som i dag er dage, hvor jeg for alvor sætter pris på mit arbejde. Tænk, at være så heldig, at mit job betyder, at jeg ofte møder spændende mennesker og får lov til at besøge spændende steder.

Nu er der fire dejlige fridage i vente. Jeg tænker: terrasse, kaffe/vin, gåture, godt selskab, afslapning, en god bog… I den dur!

Reklamer

One response to “Sommer, sol og sejlads

  1. Det lyder som de bedste fridagesplaner!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s