Livet på cykel

Ja, jeg ved godt, at jeg sikkert er den eneste, der har totalt optur over min nye cykel, men jeg bliver bare nødt til at sige: Fuck, hvor er den lækker! Og den klæder mig så godt!

Jeg føler næsten, at jeg har fået mit liv tilbage, og jeg nyder, at jeg ikke skal tænke på trafik, rejseplan, rejsekort, mulighed for at parkere og alt det andet. I stedet sætter jeg mig til rette på min nye cykel, og den kører så stærkt, at jeg faktisk sparer tid ved at cykle.

Kæft, hvor er det skønt! Selv om den kører så stærkt, at jeg har fundet cykelhjelmen frem igen. Den plejer jeg ellers kun at bruge, når der er is og sne på vejene. Og nej – jeg orker ikke at forklare logikken i det. Men den er der. I mit hoved i alt fald.

Men iført cykelhjelm og rygsæk – jeg mangler stadig at få fikset en cykelkurv – kan man se mig drøne de 15 kilometer på arbejde. Ikke et elegant syn, men dog som et lyn på en blå skønhed. Og på hjemturen smider jeg 5-6 kilometer ekstra oveni. Bare fordi det er skønt at cykle, og jeg kan!

Jamen, jeg siger det bare – jeg er som et nyt menneske. Nærmest omgængelig og virkelig glad. Selv om det piner mig, at jeg må lade cyklen stå helt alene i gården, mens jeg arbejder. Jeg synes, den er for ny og fin til at være alene, men det mener min chef ikke. Men så må jeg jo bare gå tidligt…

Eneste malurt i bægeret er, at siden jeg har fået ny karet, så er sommervejret forsvundet. Måske er det min skyld. Måske er det vejrgudernes hævn på mig. Men skal vi ikke bare aftale, at sommeren snart vender tilbage?

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s