Kom bare an, ferie!

Kender du de dage, hvor man er omgivet af hundehoveder og hængerøve? Well, sådan en dag har jeg haft i dag. Det gik skævt allerede fra morgenstunden, og humøret nåede aldrig i top. Kæft, hvor er der mange åndsvage ting, man skal forholde sig til, når alderen siger, at man er voksen.

Heldigvis blev det fyraften på et tidspunkt, og så blev det pludselig meget sjovere at være mig. Først med vin i kolonien sammen med Vandre-veninden, og bagefter middag med – blandt meget andet – havtaske og hjemmerørt mayo i Kollektivet. Og vin i stride strømme. Se, det hjælper jo unægtelig på humøret. Nu er jeg i alt fald ikke sur mere og er faktisk nået dertil, at jeg dårligt kan huske, hvad det var, jeg var så sur over tidligere på dagen.

Og helt ærligt… måske er det ikke alle andre, der er nogle fjolser, selv om jeg stædigt vil fastholde, at det er det. Der er også en minimal mulighed for, at det bare er mig, der trænger til ferie. Og den begynder i morgen eftermiddag. Faktisk skal vi ikke vente mange timer efter frokost, før jeg sætter kursen mod sommerferie og min ø. Og jeg glæder mig som et barn til jul. Den ferie er så tiltrængt, at jeg dårligt kan udtrykke det.

Jeg skal slappe af. Jeg skal nyde at være i selskab med venner og familie. Og jeg skal vise øen til mennesker, der aldrig har besøgt den før. Og jeg glæder mig.

Måske bliver der stille på Fabrikken de næste uger. Men hey – det er du, der følger med her, jo efterhånden vant til.

Hav en fantastisk sommer!

Reklamer

2 responses to “Kom bare an, ferie!

 1. Og du må have en skøn og afslappende ferie i det jyske 👍😊☀️😎🍺🍹 vi ses søde 😊 feriekrammer fra mig 😘

  Sendt fra min iPhone

  > Den 5. jul. 2018 kl. 22.19 skrev Klummefabrikken’s Blog : > > >

 2. henriktroelshansen349

  Sådanne dage tror jeg vi alle har, omgivet af hundehoveder, hængerøve og socialdemokrater. 😊 Dage som disse skal bare overståes og så skal der som du selv erfarede fyldes så meget godt på slutningen, at man ikke aner hvor dagen gik galt. Dem er du ikke alene med.

  Og ferie kuller dukker også gerne op hos mig en lille uges tid før ferien, faktisk kunne min arbejdsgiver lige så godt give mig den uge fri også, for jeg er nok ikke så produktiv som jeg plejer at være. Men det ville nok være skruen uden ende, til sidst ville jeg så have 52 ugers ferie, og det har jeg vist ikke råd til. Skriv dit computer kodeord ned og gem det i køkkenskuffen. Og glem så ALT om arbejde i den tid ferien varer. Og når du kommer til slutningen af din ferie og du ikke kan huske dit kodeord, så har ferien været god, eller måske lidt for fugtig. Under alle omstændigheder så vil du nok være klar til at tage endnu en omgang i ringen med de førnævnte hundehoveder osv.

  Rigtig god ferie 🌞🇩🇰😊

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s