Sidste uge i 40’erne

Så for pokker… Det er lige gået op for mig, at jeg har taget hul på min sidste uge i 40’erne. Og fy for den for en fæl tanke. Lige om lidt skal der stå 5 foran tallet, der knytter sig til min alder, og det er altså alligevel en sjat. Jeg ved godt, at det i virkeligheden ikke ændre noget som helst. Og så alligevel. 50 år… Vi lader det lige stå et øjeblik.

Jeg er nok i virkeligheden også kommet lidt ærgerligt fra start i forhold til at bruge min sidste uge i 40’erne fornuftigt. For jeg snublede over en havnefest i fredags, som jeg ellers havde besluttet, at jeg ikke skulle til. Det var nok ikke så meget festen som mængden af fadøl, der gjorde dagen i går virkelig tung. Og for at det så ikke skulle være løgn, skulle jeg til det årlige krebsegilde i Snapselauget. Det kræver sin kvinde!

Altså festen var selvfølgelig fantastisk, for det er den jo altid, men jeg måtte starte på Cola, som ellers ikke er noget, jeg drikker meget af. En halv til max en liter om året er nok, hvad indtaget kan snige sig op på. Men i går var colaen livsnødvendig. Og snapsene smagte såmænd godt nok, men jeg havde det alligevel lidt stramt med dem. Men der røg da nogle stykker ned. Og da jeg så blev placeret ved siden af fredagens partner in crime – ja, så var det jo som at starte en ny havnefest omkring det smukke bord.

Nu er det søndag. Jeg overlever, og jeg indleder dansesæsonen om få timer. Hvordan det kommer til at gå, vil tiden vise. Der er en mulighed for, at jeg simpelthen ikke når at opleve min 50-års fødselsdag på fredag og derfor heller ikke festen, som jeg har inviteret til lørdag. Jeg fik jo som bekendt stor ros af Ole Henriksen for noget tid siden, fordi jeg – ifølge ham – har smuk hud og ser væsentlig yngre ud end min alder. Men jeg må bare sige, at det ville han næppe have sagt, hvis han mødte mig i dag. For det var godt nok en gammel og slidt tante, der kiggede tilbage, da jeg så mig i spejlet i morges.

Da jeg var barn, troede jeg (fejlagtigt, skulle det vise sig), at voksne mennesker var kloge. Når man nærmer sig 50, så er man vel teknisk set at betragte som et voksent menneske. Men hvornår fanden bliver jeg så voksen? Og klogere?

Jeg vil gøre, hvad jeg kan for at klare dansetrinene og vagten i biografen i dag, for jeg vil virkelig gerne holde fest næste weekend. Jeg har inviteret de skønneste mennesker, jeg kender, maden er bestilt, og vinen er på plads. Så det ville da næsten være en skam ikke selv at kunne være med.

Alle, der gætter på, at mine første dage i 50’erne kommer til at minde alt for meget om denne weekend, rækker en finger i vejret!

I guder – lad mig snart blive klogere!

Reklamer

2 responses to “Sidste uge i 40’erne

  1. Lene Frank Klausen

    😂👍 Så godt skrevet!👍 Men frygt ikke…ligesom alle de andre gange, du har fejret fødselsdag, så sker der absolut INGENTING!…hverken med fornuften, intellektet, moralen o.l.😳😎 ….man fortsætter i samme spor🙄..men heldigvis for det…for hvis vi vidste alt, så ville det godt nok være kedeligt! Håber du får en fantastisk fest!🕺🍻🍹💕 Knus og kram fra mig 👵😎😘

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s