49 år og 364 dage

I morgen klapper fælden. Da runder jeg det skarpeste hjørne indtil videre. Tanken om at fylde 50 er på ene side skræmmende. Ja nærmest lidt ubehagelig. På den anden side så glæder jeg mig, for jeg har alligevel brugt det meste af mit niogfyrretyvende år på at tænke over, at jeg snart runder 50. Så kan jeg jo ligeså godt bare få det overstået og komme videre.

Fødselsdagen har fået mig til at tænke en del over mig, mit liv og hvordan det egentlig går. Og nu skal du bare høre: Det går faktisk skide godt! Bum!

Jeg er et godt sted i mit liv. Jeg er omgivet af den dejligste familie og de skønneste venner. Jeg sidder i en vildt spændende stilling, som jeg virkelig trives i, men som jeg aldrig havde forestillet mig, at jeg skulle ende i, da jeg for ti år siden stadig var praktikant. Jeg har verdens dejligste, skøre og skæve kolleger, og jeg kan faktisk rigtig godt lidt at komme på arbejde. Altså – når jeg først er kommet op om morgenen…

Jeg bor virkelig fedt. Jeg føler mig sund og stærk og har fået parkeret alle grimme tanker, der dukkede op i forbindelse med min kræftsygdom. Ja den, som jeg ikke slet ikke vidste, at jeg havde, før den var overstået. Faktisk synes jeg, at hvis vi lige ser bort fra nogle drilske fødder, så er min fysik bedre i dag, end den var for ti år siden. Også selv om ting flytter sydpå, og rynkerne vælter frem.

Jeg husker stadig, at jeg fejrede mine første rynker med champagne på et hotel i Göteborg. Hvor blev jeg glad, da jeg opdagede dem! Har altid syntes, at rynker er med til at give et ansigt karakter. Jeg må bare sige, at hvis jeg skulle følge den strategi, hver gang jeg finder en ny rynke, så ville jeg være dybt alkoholiseret nu.

Jeg kan ikke se en skid uden mine briller, og overgangsalderen begynder så småt at stikke sit grimme fjæs frem. Men ved du hvad? Det er sgu egentlig helt ok. For jeg er rigtig godt tilpas med bare at være mig.

I morgen, når jeg står op, er jeg blevet en kvinde på 50. Og det er – helt ærligt – slet ikke så ringe endda! Nu ser jeg frem til en forhåbentlig skøn fest med alle de mennesker, der betyder mest for mig. Og så kan jeg jo passende begynde at spare op til festen i anledning af min 60 års fødselsdag. For er der noget, jeg har aldrig har haft succes med, og som jeg åbenbart heller ikke lærer med alderen, så er det at have styr på økonomien.

Nuvel – jeg har jo aldrig sagt, at hverken jeg eller mit liv er perfekt. Kun at det går skide godt!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s