Mit liv – nu i et nyt perspektiv

Da jeg begyndte at blogge, boede jeg på 3 sal på Vesterbro. Efter en lille tur omkring Rødovre er jeg nu havnet i hyggelig Dragør i en lille, men skøn lejlighed lige ud til et hyggelig torv, der er omgivet af de karakteristiske gule Dragør-huse.

Det er her fra, min verden går, og det er i det perspektiv, at jeg ser verden. Men jeg skriver stadig om min hverdag – om det, der undrer mig, gør mig vred eller glad. Nogle gange er der lidt ridser i pladen her på Fabrikken – det er især, når jeg skriver om mine forsøg på at leve sundere og lette røven fra sofaen. For nogle dage går det rigtig godt. Andre dage… tja, så falder jeg sukkerfælden og tilbringer dagen på sofaen.

Jeg er stadig single og har ingen børn – og jeg har stadig heller ikke altid så meget forståelse for dem, der har. Jeg er også stadig journalist. Nu pludselig med fuldtidsjob. Det er jeg glad for, men det kræver tilvænning. Til gengæld er min bankrådgiver pjattet med det.

Du er altid velkommen til at kommentere mine indlæg. Du kan selvfølgelig også skrive til mig på: klummefabrikken@hotmail.com

3 responses to “Mit liv – nu i et nyt perspektiv

 1. Hej fremmede, jeg søgte i google på flæsk, fandt guderne må vide hvorfor ud af klikke mig ind på din blog, hvor jeg lige har tilbragt det meste af en time med at hulke af grin… Kors hvor ville jeg ønske jeg kunne udtrykke mig på skrift som dig.. helt fantastisk. Det er nok derfor du er journalist og jeg er projektleder, du skal kunne skrive så folk gider læse det, og uanset hvordan jeg skriver det så gider folk ikke læse det. hehe.. Kommunikation er en svær ting. Jeg fulgte dig igennem influensaens feber tåger, hvor du på trods af snot tynget hoved alligevel formår at skrive så smilet breder sig fra øre til øre. Til pasningen af nevøen som du trods børnefobi’en ikke helt kan undsige dig at være lidt mere end glad for… dejligt. Og da jeg også er tyngdekraft udfordret, kan jeg bare sige fra en weekend motionist til en anden.. bare op på jernhesten og derud af…selv om det gør ondt i hver en nerve og i bagperronen.

  De kærligste hilsner
  Henrik Troels-Hansen

 2. Hej Henrik
  Tusinde tak for de fine ord. Nu er det mig, der smiler. Og måske er det bare fordi, der er roser til mig, men jeg synes nu nok, at du kan finde ud af at udtrykke dig på skrift.
  Det er i øvrigt sjovt, at “stegt flæsk” er nogle af de søgeord, der får flest læsere ind på min lille fabrik… Skulle jeg måske tænke lidt over 😉
  Men endnu engang tak fordi du tog dig tid til at skrive. Det varmer!

  Kærligst
  Bente

 3. Laila Hjul Nørholm

  Kære Bente
  Jeg kan kun tilskrive mig at det er en sand og opløftende fornøjelse at læse din klumme. Jeg griner hver gang, og er der en dag hvor alting er gråt i gråt, så ved jeg da hvor jeg kan gå hen og få opløftet humøret.
  Er selv lige gået på sukker afvænning….simpelthen så utroligt svært og til gengæld så vanedannende at det er svært at ikke at falde i.
  Jeg har nu kun undværet sukker i 3 dage, men det går, på trods af at min søde søn kom hjem igår med en post fyldt med Anton Berg, som han ved at jeg elsker. Kan kun sige at jeg bestod med bravour. Hvem kan, vi kan…op på hesten igen…også selvom du er faldet i en gang.
  Elsker din klumme.
  Kh Laila

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s